Dža ili Bu i Sajsi MC u Jelen Top 10

0
Ovonedeljni gosti Jugoslava Pantelića u emisiji Jelen Top 10, koja će na programu biti u nedelju 2. juna od 00:10 h na Prvom programu RTS-a, i u sredu 5. juna od 21h na Studiu B, biće članovi grupe Dža ili Bu i mlada reperka Ivana Rašić, poznatija pod pseudon
Ivana Rašić - Sajsi MC, foto: Promo
Ivana Rašić - Sajsi MC, foto: Promo

Frontmen benda Dža ili Bu, Nebojša Simeunović Sabljar, prisetiće se početaka kada su od pank benda sa Vračara, prolazeći različite faze, došli do benda kakav je danas.

- Muzika se manjala, ali kritički stav nije - kaže Sabljar podsećajući na period devedesetih godina, kada je, uprkos svemu, muzička scena bila jaka.

- Neki bendovi su od tada napravili pauzu, ali to su bile plodne godine za r’n’r. Stvaranje muzike je nešto što volim da radim, nikada nisam napisao pesmu koja me ne dotiče ili koja nema veze samnom direktno -  napominje vođa benda koji je nedavno objavio i novi album Kukovo leto, koji smatra svojim do sada najboljim materijalom. Gledaoci će upravo sa ovog albuma moći da čuju pesmu Rizik koja ove nedelje ulazi kao novitet na Jelen Top 10 listu.

Druga ovonedeljna gošća, mlada i sve popularnija hip hoperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, unela je u naš studio ogromnu dozu kreativne energije, u šta će moći da se uvere i gledaoci. Beogradska umetnica, koju opisuju kao direktnu i eksplicitnu, za sebe kaže da je pesnikinja i otkriva da joj je zabavno kombinovanje stilova koje primenjuje u svojim pesmama. Kako to zvuči uživo moći će da se uvere i gledaoci emisije Jelen Top 10 kroz premijerno izvođenje numere Gledaj na našem stejdžu. Sajsi MC koja je aktuelnoj hip hop sceni donela pogled iz nove ženske vizure, odgovaraće na pitanja o karijeri i aktulnostima na rep i hip hop sceni.

I u ovoj emisiji, pored zanimljivih razgovora, gledaoci će moći da uživaju u obilju dobre muzike!

makonda-tracker