Poznati političari i umetnici u Teletonu na RTS-u

0
Među uglednim ličnostima koje će gostovati u sedmom Teletonu u nedelju 26. maja od 21 čas na RTS 1, a čiji je cilj prikupljanje sredstava za opremanje Inkluzivnog servisnog centra za decu sa smetnjama u razvoju, biće predstavnici političke scene Srbije : Sla
Maja Nikolić
Maja Nikolić

Radio- televizija Srbije i Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu  Grada Beograda organizuju veliku dobrotvornu akciju, TV šou program Teleton čiji je cilj prikupljanje sredstava za opremanje Inkluzivnog servisnog centra za decu sa smetnjama u razvoju.

Kontakt šou program Teleton je uobičajeni TV format u svetu. U Srbiji već sedam godina ovaj dobrotvorni kontakt šou program organizuje Radio- televizija Srbije.

Tokom dvosatnog TV programa Teleton, javne ličnosti odgovaraju na telefonske pozive gledalaca. Svaki poziv i SMS poruka predstavljaju direktnu donaciju. Emisiju čine muzičke numere, razgovori, uključenja TV gledalaca i tv reportaže.

Svi dosadašnji Teletoni RTS- a bili su namenjeni deci, odnosno obezbeđivanju sredstava ili opreme neophodne za poboljšanje i unapređenje  kvaliteta života dece u Srbiji.

Ovogodišnji, sedmi poredu  Teleton Radio- televizije Srbije, namenjen je prikupljanju sredstava za nabavku didaktičkog materijala i opreme za jedinstvenu obrazovno- vaspitnu instituciju za decu predškolskog uzrasta na teritoriji Srbije - Centra za brigu o deci i porodici u Beogradu.

Objekat Centra za brigu o deci i porodici biće izgrađen na teritoriji beogradske opštine Zvezdara (naselje Denkova bašta) i počeće sa radom već ove jeseni.

Pored mogućnosti da neposredno razgovoraju za gostima u  TV studiju tokom emisije, gledaoci Teletona će i ovog puta uživati u odličnom muzičkom programu iz studija RTS- a u Košutnjaku.

Voditelji sedmog Teletona RTS- a biće Maja Nikolić i Dejan Pantelić.

 

makonda-tracker