Bend Kristali i Zoran Modli u emisiji Jelen Top 10

0
Ovonedeljni gosti u emisiji Jelen Top 10, koja će na programu biti u nedelju 19. maja na Prvom programu RTS-a i sredu 22. maja na Studiu B, biće članovi beogradskog sastava Kristali i autor mnogobrojnih radijskih i TV emisija, Zoran Modli.

Članovi benda Kristali će na Jelen Top 10 bini pored dobro poznatih hitova Ustani kreni i Menjam se, izvesti i novu pesmu Ostani sa aktuelnog albuma Samo bluz. Kroz razgovor sa Jugoslavom Pantelićem,  frontmen i jedan od osnivača benda, Dejan Gvozden, rezimiraće dvadesetogodišnju karijeru, prisećajući se početaka, prvih nastupa, albuma, a gledaoce će upoznati i sa pesmama sa aktuelnog CD-a, kojim se bend posle kratke pauze vratio na muzičku scenu. Momci iz benda potrudili su se da u studiju naprave pravu koncertnu žurku, što ima je kako kažu, cilj na svakom nastupu.

Autor i voditelj legendarne emisije Ventilator202, Zoran Modli, drugi je ovonedeljni gost emisije Jelen Top 10. Dobar povod za kratki vremeplov sa Modlijem je istorija čuvene radijske emisije, nekadašnja demo scena, tadašnja popularnost radio stanica ali i obeležavanje tridesetogodišnjice objavljivanja kompilacijskog izdanja Ventilator 202.

 - Na tom albumu našle su se 33 pesme na 33 obrtaja, a među izvođačima bili su Partibrejkersi, Miško Plavi, Laki Pingvini… - podsetio nas je Modli, koji će kroz razgovor otkriti niz zanimljivosti iz istorije YU rokenrola koje do sada sigurno niste čuli.

Kao i svake nedelje, proverite da li je vaš omiljeni bend dobro plasiran na listi Jelen Top 10 i kako vam se čini naš ovonedeljni novitet!


Voditelj emisije Jelen Top 10 je Jugoslav Pantelić, a emisija će biti na programu u nedelju 19. maja od 00:05h na Prvom programu RTS –a i u sredu 22. maja od 21h na Studiu B.

makonda-tracker