Bad Copy i Vladimir Kolarić u Jelen Top 10

0
Frontmen grupe Veliki i prezir Vladimir Kolarić – Kole i momci iz sastava Bad copy gostuju u emisiji Jelen Top 10, koja će na programu biti u nedelju 12. maja od 23:55h na Prvom programu RTS-a.
Jugoslav Pantelić i Bad Copy, foto: Promo
Jugoslav Pantelić i Bad Copy, foto: Promo

Frontmen i osnivač benda Veliki prezir Vladimir Kolarić – Kole , u ovonedeljnoj emisiji Jelen Top 10 kroz razgovor sa voditeljem Jugoslavom Pantelićem podsetiće gledaoce na brojne hitove ovog benda koje su obeležile 90-te godine. O pemama koje su bile direktno povezane sa vremenom u kojem su nastajale do novih, koje nose svojevrsnu dozu optimizma, o žanrovskim promenama, nastupima u zemlji i regionu, od kojih je koncert u Varšavi ostavio naročito snažan utisak na članove benda, gledaoci će moći da saznaju od Koleta, dok će numeru Svetlost i dim, sa istoimenog LP-a, moći da poslušaju među novitetima na aktuelnoj Jelen Top 10 listi.

Drugi ovonedeljni gosti, hiphop trio Bad copy, nakon duže diskografske pauze, dolazi u goste sa povodom – nedavno objavljenim četvrtim studijskim albumom pod nazivom Krigle. Ajs, Timbe i Vikler otkriće, u svom stilu, koliko su iznenadili ljubavnim pesmama na albumu i zašto im fanovi Džastina Bibera prete… Oni će ovom prilikom najaviti i koncert koji će u junu održati u KST-u, a oni koji ih vole znaju šta od ove zanimljive autorske trojke mogu da očekuju! Koji su se bendovi i pesme našli na listi, a koji su se ovonedeljni noviteti visoko pozicionirali, otrkićete u novoj emisiji Jelen Top 10.


Voditelj emisije Jelen Top 10 je Jugoslav Pantelić.

makonda-tracker