Veliki brat: Izbačen Boban!

0
Podsetimo, pobednički četverac Ava, Soraja, Željko i Slavko su učešćem na Balkan song kontestu koji se odigrao u petak ispred kuće u Košutnjaku osvojili imunitet pred izbacivanje.
Ava Karabatić i Boban Stanojević, foto: b92.net
Ava Karabatić i Boban Stanojević, foto: b92.net

Ukućani koji su nominovani su imali 15 minuta da se spakuju, a pobednički tim je trebao da odlučio kome će dati novac prikupljem glasovima publike na četvrtom Balkan song kontestu koji je bio humanitarnog karaktera. Pošto nisu mogli da se usaglase jer je Soraja apelovala da se novac uruči za Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, a Slavko kao veliki hrišćanin je smatrao da novac treba da se da crkvi koja će već odlučiti kome je najpotrebnije.
Prilikom uključenja u kuću, voditeljka Marijana je neke od ukućana pitala o taktiziranju, ali i o međuljudskim odnosima.
Topić je rekao da nije u kući da bi pobedio, već da bi svima pokazao ko je on i da je tu da bi predstavio vrednosti u koje veruje, dok su Sindi i Aneta naizgled zakopale ratne sekire. Rešena je i dilema oko navodnog zajedničkog letovanja u Crnoj Gori Maje Nikolić i Slavka, koji se ovom prilikom izjasnio da će letovati sa svojom porodicom. 

Osim izbacivanja večeras je u kući Velikog brata, bilo reči i o seksu i apstinenciji, odnosno kako se pojedini ukućani bore protiv svojih nagona i želja. 
Milić se odmah pohvalio da nema problema, da mu kamere ne smetaju i da mu je Vendi jako olakšala svojom izjavom Hoćeš li da ti olakšam, jer se odmah nakon toga usrećio.

Slavko je bio decidan u odluci da ne želi da podeli svoju intimu s auditorijumom na šta je voditeljka izjavila da kod Slavka ima slike ali nema tona. Boban je rekao da se oseća kao na odmoru jer Seksa van kuće ima preko glave, a ostali ukućani nisu hteli da se izjasne, odnosno zaključili su da nemaju nikakvih problema po tom pitanju. 
Pred samo izbacivanje Ava je izjavila da se trese za Bobana, Vendi, Anetu i Milića, a Aneta pošto je bila pošteđenja barem za ovu nedelju izjavila da je zatečena i da ne bi mogla da kaže ko treba da napusti kuću u Košutnjaku. 

Veliki brat, je do samog kraja držao tenziju ukućana, ali i gledaoca jer su Vendi i Maja Nikolić jedine osobe koje su ostale da stoje, međutim preokret je usledio, publika je odlučila da izbaci Bobana. 

Nakon izbacivanja najnoviji zadatak u kući Velikog brata, poveren je Slavku koji je postao Sulejman Veličanstveni. Prva supruga mu je Vendi, dok će na kraju nedelje morati da oženu Hurem koju ovog puta tumači Maja Nikolić.

 

makonda-tracker