Bajaga i Instruktori gosti prve emisije nove sezone emsije Jelen Top 10

4
Prvi gosti Jugoslava Pantelića u novoj sezoni emisije Jelen Top 10, koja se od ove nedelje 14.04.2013., prikazuje na Prvom programu RTS-a, posle trećeg Dnevnika i 16. aprila na RTV Studio B od 21h, biće prestonički rokeri Bajaga i instruktori.
Bajaga Jelen Top 10, promofoto
Bajaga Jelen Top 10, promofoto

Uz pregršt noviteta koja emisija Jelen Top 10, od eve nedelje nudi gledaocima i vernim fanovima najgledanije rok TV emisije, jeste i povratak u studio i živa svirka bendova. Tako će ove nedelje, Jugoslav Pantelić u studiju ugostiti poznate rokere Bajagu i Insruktore, koji će gledaoce uživo provesti kroz muzički vremeplov, uz neke od svojih najvećih hitova. Kroz zanimljiv razgovor, Bajaga će svom domaćinu ali i širokom auditorijumu, otkriti neke od zanimljivosti koje prate njegov bend kroz decenije postojanja, buduće planove i pripreme za beogradski koncert, ali i oduševljenje zbog povratka pojedinih bendova na muzičku scenu, od kojih su neki našli svoje mesto na ovonedeljnoj Jelen top listi. Kao svojevrstan uvod u koncert koji će poznati rokeri održati u julu na Kalemegdanu, gledaoci će moći da poslušaju i novi hit Suza sa poslednjeg, aktuelnog albuma Daljina, dim i prašina.

- Jelen top 10 ostaje top lista 10 najboljih pesama za tekuću nedelju, a uz aktuelne goste i pregled dešavanja na našoj sceni, trudiću se da skrenem pažnju na bitne pojave, koje ili zanemarujemo ili smo ih zaboravili, a kada to kažem mislim na bitne momente sada već istorije naše r'n'r muzike, kao i afirmaciju onih koji kvalitetom svog rada to zaslužuju - kaže Jugoslav Pantelić.

Gledaoci će od ove nedelje Jelen Top 10 moći da prate na Prvom programu RTS1, u terminu posle Trećeg Dnevnika, a po prvi put emisija će imaće svoje prikazivanje na još jednom kanalu, i to na Studiju B, sredom od 21.00. Tako će ljubitelji kvalitetnog rok zvuka moći da pogledaju top listu svojih omiljenih bendova i čuju novosti iz sveta rok muzike dva puta nedeljno, na dva kanala.

makonda-tracker