Omer Baralić ponovo u Ja imam talenat!‏

0
Mašinski inženjer u penziji, izazvao je veliko interesovanje, te je na nagovor publike, produkcija odlučila ponovo da ga ugosti
Omer, promofoto
Omer, promofoto

Jedan od najstarijih učesnika ovogodišnjeg serijala Ja imam talenat, Omer Baralić, nastupiće kao specijalni gost u četvrtom polufinalu, u nedelju 10.02. na RST1 od 21 čas. Svojom kantautorskom numerom SFRJ, SRJ, SCG i S, nije uspeo da se plasira među 40 polufinalista, ali kako je interesovanje za njega bilo veliko, produkcija je odlučila ponovo da ga ugosti i to baš kao specijalnog gosta.

Pretposlednje polufinale ovogodišnjeg serijala Ja imam talenat obeležiće obrade poznatih muzičkih hitova. Svako od osmoro polufinalista odlučio je da unese nešto svoje u numere koje će izvoditi, pa će plesanjem, pevanjem, glumom i mnogim drugim načinima, pokušati da fascinira publiku, kako bi glasala za njih i obezbedila im put do finala i šansu za 100.000 evra.

Veče otvara neverovatni vokal Marija Muminović numerom Bruna Marsa, a kako je pesma posvećena uzvraćenoj ljubavi, očekujte mnogo pozitivne energije. Nikola Milošević, majstor sa fudbalskom loptom, za publiku je pripremuo neverovatne vratolomije, dok je Mina Nikolic, fristajl pevačića pripremila zanimljiv kolaž u kome će prikazati tri sasvim različita stila pevanja. Iz Tivta stižu najslađe mažoretknje, devojčice, članice plesne grupe Belisima, koje će se predstaviti impresivnom koreografijom i akrobacijama. Gorica Šutić, tinejdž zvezda u najavi, najavila je izvođenje zahtevne pesme Bohemian Rapsody, koju su svojevremeno izvodili Fredi Merkjuri i grupa Queen. Jugoslavijan BB, uz najnežnije tonove Bahove harmonije, kroz emotivni pokret izvešće brejkdens. Hip-hoper Mihajlo Vlahović će nastupiti uz muziku uživo, a u njegovoj pratnji naći će se truba, bas, saksofon, gitara i bubnjevi, te se tako nastavlja tradicija muzičkih inovacija u emisiji Ja imam talenat. Šlag na torti dolazi na samom kraju kada će srpska Rijana, Dana Gašić, izvesti jedan od hitova čuvene pevačice sa Barbadosa, ali na sasvim drugačiji i ličniji način.

makonda-tracker