Continuum i Aleksandra i Nemanja u finalu Ja imam talenat

0
U najemotivnijem polufinalu do sada prolazak u finale izborili su plesna grupa Continuum Swing i mladi par iz Kučeva Aleksandra i Nemanja.
Foto: Luka Pilipović
Foto: Luka Pilipović

Aleksandra i Nemanja su nakon sjajnog nastupa tokom kojeg su izveli numeru Girl With One Eye dobili najveći broj glasova i direktno se plasirali u finale, a žiri se našao pred teškom mukom. Morali su da odluče između rudara iz Požarevca Zorana Jaćimovića i sjajnih plesača Continuum Swing iz Niša. 

 

Iako je Ivan Tasovac izjavio da će mu Zoranova usna harmonika još dugo odzvanjati u ušima odlučio je da svoj glas da mladim Nišlijama. Nataša Ninković samo je kratko rekla da je njena odluka emotivne prirode i da zato svoj glas daje Zoranu. Sa nadom u očima pogledala je ka Ivanu Bosiljčiću čiji je glas prelomio finalistu.

 

Iako je bilo jasno da je poznatom glumcu teško da donese odluku na kraju je izabrao Continuum, na Natašino veliko razočarenje. Sledeće polufinale na programu je već 10. februara i doneće još pregršt uzbuđenja, ne propustite Ja imam talenat ni naredne nedelje.

makonda-tracker