Voditeljka bez gaćica ugostila premijera

3
Premijer Srbije i ministar policije g-din Ivica Dačić najnovija je žrtva serijala skrivene kamere pod nazivom Nemoguća misija. Autor sa svojim saradnicima uspeo je da napravi situaciju u kojoj niko od premijerovog obezbeđenja nije mogao da pretpostavi da će se
Ivica Dačić, foto: Nemoguća misija
Ivica Dačić, foto: Nemoguća misija

Voditeljka je dogovorila ekskluzivni intervju sa prvim čovekom Vlade Srbije. Snimanje emisije je izvedeno u studiju jedne poznate televizije čiji vlasnik kao i zaposleni, takođe nisu ni pretpostavili da će se snimati Nemoguća misija.

Ideja autora je bila da testira na koji će način reagovati prvi čovek Vlade Srbije, kada primeti da voditeljka ne nosi donji veš dok razgovara sa njim. Da li će ostati pribran i staložen, kakvi će biti odgovori i koncentracija, da li će uputiti bilo kakvo pitanje voditeljki vezano za situaciju ili će Dačić odraditi intervju do kraja?

Odgovor na sva ova pitanja kao i reakciju našeg premijera kada mu je saopšteno da je sve bila Nemoguća misija možete videti samo na sajtu www.nemogucamisija.com od četvrtka 31.01 2013 u 18.00h.

makonda-tracker