Ja imam talenat: 40 takmičara u polufinalu

1
Četrdeset polufinalista šou programa Ja imam talenat takmičiće se od nedelje 20. januara za prolazak u finale u emisijama koje se emituju uživo na Prvom programu RTS-a.

Nakon audicija na kojima je prošlo oko 400 kandidata, tročlani žiri šou programa Ja imam talenat napokon je doneo odluku o tome kojih 40 kandidata će se naći u trci za 100.000 evra.

Čast da ove godine prvi otvore polufinale imaće čak 36 harmonikaša OŠ Aleksa Šantić iz Ugljevika iz Republike Srpske koji su na audiciji oduvali i publiku i žiri. Iako je naša bina daleko veća nego prethodne godine, ponovo će biti mala za sve njih i njihove bravure. Čitavo prvo finale posvećeno je srpskoj tradiciji, a osim narodnih kola koja će izvesti mladi harmonikaši čućemo i Duja Bend, hipnotične tamburice iz Vojvodine, etno karate u izvođenju karate kluba Nippon,  Božanu i Nemanju iz Kozarske Dubice, Igora Stojkovića koji će još jednom pokazati da ples može da zameni hiljadu reči. Tu je i atraktivna ženska plesna grupa iz Banja Luke City Jazz, mlađa i lepša verzija srpske Suzan Bojl, Katarina Kovačević, Milan Nikolić koji će svoju ljubav jednoj posebnoj osobi demonstrirati na samo njemu svojstven način na sceni.

Ostanite uz nas i u nedelju 20. januara kada ćemo uz pomoć glasova publike i žirija izabrati i prvo dvoje finalista ovogodišnjeg ciklusa Ja imam talenat. 100.000 evra će nekome postati sasvim ostvariva želja!

makonda-tracker