Nove epizode TV serije Montevideo, bog te video: Na putu za Montevideo

3
Novih 9 epizoda TV serije, koje nose zajednički naslov Na putu za Montevideo opisuje samo putovanje naših reperezentativaca od Beograda do Montevidea i predstavlja materijal koji neće ući u drugi film.
Na putu za Montevideo, promo foto
Na putu za Montevideo, promo foto

Scene uzbudljivog putovanja koje ćemo gledati samo u ovim novim epizodama odnose se na onaj deo priče ove fudbalske sage koji je smešten između dva filma. Prvi film i već emitovane epizode TV serije Montevideo, Bog te video, koji su doživeli rekordnu gledanost u Srbiji, opisivali su formiranje nacionalnog tima pred Prvo svetsko prvenstvo u Montevideu.

U novih devet epizoda pratimo putovanje naših reprezentativaca do Urugvaja koje je počelo vozom od Beograda preko Hrvatske, Austrije, Švajcarske i Lihenštajna sve do Francuske i marsejske luke gde su se ukrcali na prekookeanski brod Florida da bi nastavili putovanje do Montevidea.

U novim epizodama imaćemo prilike da gledamo i nove glumce. Ekipi fudbalera se pridružuje Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalskog profesionalca Ivice Beka. Ulogu u seriji je ostvarila naša poznata manekenka Nataša Vojinović, a gledaćemo još i poznatu hrvatsku glumicu starije generacije Božidarku Frajt, njenu ćerku Bojanu Gregorić, zatim Gorana Navojca i Filipa Šovagovića, slovenačkog glumaca Alžana Pelesića kao i grka Tzortzoglou Stratos.

 Devet novih epizoda, biće emitovane na prvom programu RTS   od 13. januara, svake nedelje, u 20 časova.

makonda-tracker