Predbožićno izdanje šou programa Ja imam talenat

0
Predbožićno izdanje emisije Ja imam talenat na programu će biti 6. januara od 21h na Prvom programu RTS-a, a doneće radost svakom domu jer će se sve oriti od plesa, pesme, mnogo pozitivne energije i nade da Srbija zaista ima neviđene talente.

Njih je nemoguće ne primetiti jer oni svuda sa sobom nose duh Brazila, plešu kapoeiru i makulele, scena Narodnog pozorišta im je bila tesna, a oduševljen onim što su pokazali Ivan Bosiljčić im je čak konfiskovao jedan instrument.

Ivan Tasovac je sasvim neočekivano dobio svoj portret koji je nacrtao jedan daroviti Nišlija, što ga ipak nije smekšalo da neke kandidate pošalje kući umesto u polufinale.

Imamo i najstariji ženski bend simpatičnih Slovakinja koje sviraju na originalnim meškama,  kao i najstariji muški bend Melodiju čije ste članove možda slušali u Knez Mihailovoj.

Ona je lepša od Suzan Bojl , ali podjednako dobro peva I Dreamed A Dream iz Jadnika sa kojim se čuvena škotska domaćica proslavila u britanskom Talentu.

I Bora Dugić je dobio svog naslednika, majstora na fruli, a posle još jedne talentovane pevačice Tasovac je najavio veliki derbi klupskih pevačica u ovogodišnjim polufinalnim emisijama.

Simpatični student iz Meksika dobro je nasmejao i oraspoložio i žiri i publiku, a po prvi put ćemo imati priliku da čujemo i kako zvuči EKV i Iron Maiden na harmonici.

Posle četiri sezone Tasovac je napokon otkrio svoju slabost, ni manje ni više do rep muziku, a Bosiljčić samo da je slab na krempite, pa makar one bile i tuđe.

Najlepše ipak dolazi na kraju, zato ne propustite Ja imam talenat na Badnje veče od 21 čas na RTS1 i odaberite svoje favorite, polufinale se približava!

makonda-tracker