Pirs Brosnan ekskluzivno za RTS u emisiji Bond za 21. vek

0
Emisija će biti na programu u subotu 22. decembra na Drugom programu RTS-a u 18.30h.
Sandra Perović i Pirs Brosnan, foto: Promo
Sandra Perović i Pirs Brosnan, foto: Promo

Bond, Džejms Bond-agent 007 u službi njenog Veličanstva, sa dozvolom za ubijanje-već 5 decenija je heroj planetarno popularne i najdugovečnije filmske franšize svih vremena.

2012. godina ostaće upisana u filmske anale kao godina u kojoj je proslavljen veliki jubilej, pola veka Bonda na filmu i kao godina u kojoj se pojavio novi film iz serijala SKAJFOL.  Glamuroznog i neumoljivog špijuna kojeg je stvorio Jan Fleming, na filmskom platnu kroz 23 priče u proteklih 5 decenija,  oživelo je 6 glumaca. Od kada je Bonda, vodi se polemika koji ga je od njih najuspešnije ovekovečio. Mesto na zvezdanoj sceni poslednji tumač popularnog lika Danijel Krejg utvrdio je zahvaljujući 23. Bond filmu SKAJFOL, gde je dokazao da ima sve potrebne predispozicije koje odgovaraju mitu o agentu britanske tajne službe.

Kritika je film proglasila najboljim snimljenim delom ikada u serijalu. Krejg, koji se gotovo srodio sa likom 007, dobio  je samo pohvale za još mračniji i nemilosrdniji nastup u dramski  kompeksnom delu sa rediteljskim potpisom oskarovca Sema Mendesa.

U emisiji BOND za 21. vek , Pirs Brosnan ekskluzivno govori za RTS, da li je Bond u njegov život ušao prekasno i otišao prerano kao intervju sa Danijelom Krejgom povodom njegovog prvog filma u serijalu KAZINO ROJAL i podsetiti se kako je tekao razvojni put jednog od najplaćenijih glumaca na svetu kome savršeno stoji smoking agenta 007.

Autor emisije je Sandra Perović

makonda-tracker