Specijalna izdanja emisije Balkanskom ulicom na programu RTS-a

0
Retrospektiva emisije Balkanskom ulicom za 2012. godinu biće na programu u nedelju 30. decembra od 13:25h na Prvom programu RTS-a, božićno izdanje je 6. januara, a izdanje za Srpsku Novu godinu u nedelju 13. januara u istim terminima.

U poslednjem izdanju u 2012. gledaoci emisije Balkanskom ulicom gledaće izbor najlepših refrena uz koje su uživali svake nedelje tokom protekle godine. Odgovarajući na pitanje koju pesmu naručuju u kafani za merak, kada su tužni i kada slave oko četrdesetak čuvenih pevača, glumaca, sportista, lekara i pisaca otvorili su gledaocima dušu i pravili odličnu atmosferu u studiju na Košutnjaku.

Za 11 televizijskih sezona koliko se emituje emisija Balkanskom ulicom u arhivi RTS-a ostalo je tako preko 500 sati najlepših ispovednih životnih priča, ali i muzičkih numera. Sa refrenima koji su se pevali tokom 2012. godina redakcija emisije Balkanskom ulicom i autor Vesna Dedić poželeće gledaocima da budu voljeni i zdravi u narednoj 2013.

Izdanje emisije Balkanskom ulicom - Badnji dan na programu če biti 6. januara od 13:25h na RTS1. Na pitanja o dobroti, zagrljaju koji im nedostaje, o ljubavi i poverenju govore Rada Đurić, Miloš Biković, Toma Fila i Branka Veselinović.

U izdanju za Srpsku Novu godinu gledaoce će zabavljati glumac Milan Vasić koji će izneti svoju životnu priču i pevati narodne pesme, a emisija će na programu biti u nedelju 13. januara od 13:25h na RTS1.

 

makonda-tracker