Ja imam talenat: Takmičari naterali suze Ivanu Bosiljčiću

1
Nova epizoda najzabavnijeg šou programa na svetu Ja imam talenat koja se emituje u nedelju 9. decembra na RTS 1 od 21 čas donosi buru emocija, toliko veliku da su neki od učesnika uspeli da Ivanu Bosiljčiću nateraju suze na oči.

Preko scene Narodnog pozorišta prodefilovali su mnogi neobični talenti, te je tako došao red i na jednog žitelja Ljubovije koji tvrdi da mu se dok je bio u komi posle saobraćajnog udesa javilo da treba da postane umetnik. Iako nije izborio tri da dobro je zabavio žiri svojom kompozicijom koju je posvetio našim teniserima.

Gledaoci ovogodišnjeg serijala Ja imam talenat već neko vreme svedoci su transformacije Ivana Bosiljčića u Ivana Tasovca, a ta tranzicija nastavlja se i u ovoj epizodi. Kako to izgleda na svojoj koži osetiće jedan mladi bitbokser, koga će glumac sledećim komentarom ispratiti sa scene:

- U Tasi se probudila majka, u meni se probudio Tasa.

Oni imaju po 10 godina i već su stigli da budu u vezi, pa da raskinu, jer se njemu dopala druga devojčica i postanu najbolji drugari, ali i da predstave svoj glumački talenat u popularnom šou programu.

Jedan mladi Pančevac doneo je na scenu vrlo zanimljiv talenat koji se pak nije baš svima dopao. Dok je Bosiljčić bio oduševljen, Nataša je konstatovala da je mladi čovek-pauk blago uznemirujući, a Tasovca je više zanimala muzička pozadina nego sam performans.

Da Srbija ima autentične američke tinejdže idole kakvi su Džastin Biber i Selena Gomez pokazaće sestre bliznakinje, nakon čije tačke neće biti sumnje da barem naši tinejdžeri ne zaostaju za svetom, ako je to slučaj sa ostatkom zemlje.

Formacijski ples, repovanje, porodični rok bend, orkestar sastavljen od preko 20 harmonika, ali tu se spisak ne završava, jer tek slede iznenađenja u Ja imam talenat!

makonda-tracker