Nova domaća serija Jagodići od nedelje na RTS-u

2
U nedelju, 21.oktobra, Radio-televizija Srbije počinje sa emitovanjem nove domaće serije JAGODIĆI, prema scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Miroslava Lekića.

Za razliku od  serije  Sva ta ravnica, koja je inspirisana istinitim  događajima opisanim u knjizi Nenada Čanka Kao i sva ravnica, serija Jagodići je  plod kreacije  scenariste Đorđa Milosavljevića  na istu temu, sa likovima  koje  smo već upoznali  iz Ravnice.

Gledaoci će imati priliku da gledaju  nastavak  hronike  o banatskim  grofovima četiri godine kasnije. Na kaštelu Jagodića  mnogo toga se izmenilo. Lajko Zobar  se teško navikava na ulogu  koju mu je sudbina namenila, da bude  jedan od onih koje je do juče mrzeo - gospodin Lajko Jagodić, vanbračni sin  grofa Milana, i  polubrat  Jovana  i Branka.

Ni njegovoj braći nije lako. Teško doživljavaju  promene koje  su se dogodile.

A onda  stvari počinju da se  događaju. Niz nerazjašnjenih ubistava  budi uspavane  duhove prošlosti dovodeći ponovo u  iskušenje opstanak loze Jagodića.

Nova serija Televizije Srbije  Jagodići, rađena je u izvršnoj produkciji NS production.   Pored već poznatih junaka iz  Ravnica , upoznajemo  i nove u  tumačenju vrsnih glumca različitih generacija  kao što su Nataša Ninković, Marko Nikolić, Sloboda Mićalović, Nina Janković, Zorane Bećić i  dr. U  ulozi  misterioznog inspektora Ota Kunca  pojavljuje se Milorad  Mandić Manda.

Snimano  je na autentičnim lokacijama u Vojvodini,  u Kulpinu, u dvorcu Dunđerskih, u Sremskim Karolvcima, Petrovaradinu, Mošorinu, Vršcu, Novom Sadu, Čortanovcima ...

Serija ima dvanaest epizoda. Premijera prve  epizode  je u nedelju,   21. oktobra na prvom programu Radio  televizije Srbije.

 

 

 

makonda-tracker