Četvrto polufinale emisije Ja imam talenat

1
Pretposlednje finalno veče održava se u nedelju 19. februara od 21. čas na Prvom programu RTS-a kada će svoju šansu u finalu potražiti novih osmoro talenata trećeg ciklusa najzabavnijeg šou programa na planeti Ja imam talenat

Dejan Ćosić, mladić sa neobičnim talentom sviranja u češalj jedan je od najazapaženijih takmičara ove sezone, ali hoće li mu to biti dovoljno za ulazak u veliko finale na publici je da prosudi.

Tijana Vlajković, mlada Šapčanka čarobnog glasa i eterične pojave pripremila je za svoj polufinalni nastup jednu moćnu baladu koja će otopiti i najledenija srca.

Irina Bogdanović, mažoretkinja iz Pančeva će svojim nastupom definitivno najaviti kraj zime i dolazak proleća.

Katarina Dumančić, mala Edit Pjaf iz Sremske Mitrovice, mnoge je svojim pevanjem ostavila bez daha u kvalifikacijama, a i za nastup u polufinalu se odlučila za jednu poznatu francusku šansonu.

Tu je i plesna grupa Street Dance iz Kosovske Mitrovice, a njihov nastup će biti posebno atraktivan budući da ih je preko 20 na sceni.

Anju Mihailović iz Temerina upoznali smo kroz pesme Dženis Džoplin i s nevericom posmatrali kakav se glas krije u ovoj mirnoj, 13-godišnjakinji, koja se sprema da ponovo prodrma i publiku i žiri.

Infinity Quintet jedan je od retkih instrumentalnih sastava u trećoj sezoni, sa sasvim inovativnim pristupom klasičnoj i filmskoj muzici koju izvode u svojim sopstvenim aranžmanima.

Nikola Mijomanović iz Herceg Novog izvešće ni manje ni više do parodiju na jedan od najpoznatijih baleta i to kroz hip-hop i brejkdens, te njegov nastup mnogi s pravom očekuju s velikim nestrpljenjem.

Žiri i publika ponovo će biti pred velikom dilemom da odluče koja su to dva takmičara koja ovoga puta zaslužuju da se nađu u velikom finalu treće sezone najzabavnijeg šou programa na planeti Ja imam talenat!

makonda-tracker