Ja imam talenat: Pogrešila roda i Emilija Đonin u finalu

0
U veoma napetom drugom polufinalu šou programa Ja imam talenat na RTS-u svoje učešće u finalu izborili su jedanaestogodišnja Vrščanka Emilija Đonin i rok grupa iz Aranđelovca Pogrešila roda

Takmičenje su svojim žestokim nastupom otvorila upravo četiri momka iz Aranđelovca koji su svoj prolazak u finale zaradili zahvaljujući činjenici da neguju pravi rokenrol zvuk, a publiku i žiri podigli su na noge svojim energičnim nastupom.

Emilija Đonin nastupila je kao poslednja od osmoro polufinalista sa veoma zahtevnom pesmom Listen od Bijonse, ali je dokazala da za njen glas ne postoje bilo kakve prepreke, čak i kada su u pitanju interpretacije svetskih r'n'b diva.

Žiri u čijem su sastavu Mina Lazarević, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić Mili imali su težak zadatak da donesu odluku ko treba da nastavi da se bori za nagradu od 100.000 evra, jer se nakon prebrojavanja glasova u finale diretkno plasirala Emilija.

Pogrešila roda i subotički Džastin Biber, Boris Subotić, izašli su pred Tasu, Milija i Minu kako bi saznali ko ide dalje. Mili je svoj glas dao novim rok snagama, Mina je stala na Borisovu stranu, a Tasovcu je zapao najteži zadatak-da prelomi pobednika u ovom mini duelu. Na kraju je odlučio da to ipak bude Pogrešila roda, jer je smatrao da Borisov glas tek treba da se razvija i menja, a samim tim mu donese i neizvesnu budućnost.

makonda-tracker