Ja imam talenat: Ko će biti novi finalisti

0
Marko Milanović i Dejana Bajić prvi su finalisti trećeg ciklusa šou programa Ja imam talenat, a svoje mesto u borbi za nagradu od 100.000 evra potražiće još osam potencijalnih kandidata u emisiji koja nas očekuje u nedelju 5. februara uživo od 21 čas na RTS1

Te večeri publici će se predstaviti bend Pogrešila roda iz Aranđelovca sa kompozicijom Četiri godišnja doba koju izvode na njima prepoznatljiv način, kao i savremeni derviš Vjekoslav Vidović, jedini takmičar iz Hrvatske koji će ponovo rušiti tabue svojim trbušnim plesom. Marija Serdar, devojčica anđeoskog glasa koja je publiku osvojila pesmom Someone Like You od Adel ovoga puta će izvesti nešto od čuvene kanadske dive Selin Dion, dok će nakon nje, Mina i Marko iz Čačka pokušati da ponovo oduševe žiri kao u kvalifikacijama.

Sedmoro članova plesne grupe Dance Factory vredno su spremali nastup za ovo veče i nadaju se da će uspeti da publiku privuku na svoju stranu. Boris Subotić iz Subotice još jedno je od dečjih čuda iz ove sezone, tako mali, ali tako snažnog glasa, spreman je da zadivi gledaoce kako u studiju tako i kraj malih ekrana.

Barmeni, koji su svojom veštinom đuskanja i pravljenja koktela kupili čak i surovog Ivana Tasovca, moraće da se potrude ne bi li ponovili uspeh, a poslednja nastupa Emilija Đonin, devojčica iz Vršca, koja će pevati jednu od najzahtevnijih numera r'n'b dive Bijonse.

makonda-tracker