Ja imam talenat: Ko su polufinalisti?

0
U novoj epizodi Ja imam talenat koja je na programu u nedelju 22. januara u 21 čas na RTS 1 saznaćemo ko su ovogodišnji polufinalisti

Nakon višemesečne potrage tokom koje se prijavilo preko 4.500 takmičara iz čitavog regiona, u devetoj emisiji trećeg ciklusa napokon ćemo saznati kojih 40 takmičara ulazi u polufinale i dobijaju priliku da se u prenosima uživo bore za spektakularnu nagradu od 40.000 evra. Videćete kako je tročlani žiri u čijem su sastavu Mina Lazarević, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić Mili odlučivao o najboljim talentima koji su zaslužili da se nadmeću u najzabavnijem šou programu kod nas Ja imam talenat!

Nakon audicije održane u Pozorištu na Terazijama, žiri je, nakon tri meseca razmišljanja, od ukupno 120 takmičara koji su dobili tri da odabrao 40 polufinalista čija će imena biti objavljena nakon devete epizode u nedelju 22. januara, na prvom programu RTS.

U cilju sprečavanja bilo kakvih nedoumica još jednom podsećamo na sledeće: - dva ili tri da daju šansu takmičaru da se plasira u polufinale i u skladu sa tim dva ili tri da ne garantuju prolazak u polufinale. Takođe, dva ili tri da ne garantuju pojavljivanje na televiziji.

Od nedelje 28. januara slede eliminacione polufinalne emisije, gde će publika zajedno sa žirijem odlučivati o kandidatima koji će se plasirati u finale i samim tim boriti za 100.000 evra koje dodeljuje Komercijalna banka.


 

makonda-tracker