Ja imam talenat: Čukun unuka velike Čučuk Stane oduševila žiri

0
U želji da se što pre dokopaju nagrade od 100.000 evra voditeljski par najzabavnijeg takmičarskog šou programa na planeti Ja imam talenat Vlada Aleksić i Ivana Bajić pokušaće da obiju i sef Komercijalne banke u kome se novac nalazi. Hoće li im poći za rukom sa

Da je Ja imam talenat takmičarska emisija koja ne poznaje granice ni kada su godine ni talenti u pitanju pokazaće se upravo u ovoj epizodi, koju otvara sedamdesetodvogodišnja baka Ružica, čukun unuka velike Čučuk Stane. Dok na selu čuva ovce, ova visprena baka, svira u list jorgovana i peva najlepše izvorne pesme. Na scenu i pred žiri stupila je bez štapa koji inače nosi sa sobom, u narodnoj nošnji i puna duha i šale kojom je kupila Minu,Tasu i Milija još pre nego što je izvela svoju tačku. A da li je dobila famoznu većinu za dalji prolazak u takmičenje pogledajte sami.

Zatim su se na sceni ređale devojke kojima je idol pop pevačica Jelena Tomašević, a neke su je kopirale manje ili više uspešno, te je shodno tome žiri i odlučivao o njihovom daljem prolasku.
Biće i puno kvalitetne buke kada krenu da se smenjuju mladi bubnjari jedan za drugim, a žiri će u neverici gledati kako ovi dečaci barataju palicama.
U ovoj epizodi ćemo videti i jednog povratnika, Dušana iz Niša, koji je prošle godine uspeo da se plasira u finale Talenta kao deo USB formacije, a sada će se publici predstaviti umesto akrobacijama nežnom muzikom i sviranjem gitare. Ako zažmurite dok ga budete slušali čućete glas Akija Rahimovskog i pomisliti da ste na koncertu Parnog valjka.
Do kraja epizode biće još puno iznenađenja, devojčica koje pimpuju bubamaru kao od šale, ali još pregršte zabavnih tačaka i domišljatih takmičara, ali kao i uvek najbolje dolazi tek na kraju.



makonda-tracker