Ja imam talenat: Okršaj plesnih grupa

0
Nova epizoda takmičarskog šoua Ja imam talenat donela je nove talente, a na Fejsbuk stranici je već počelo glasanje o herojima pete epizode. Vaše je da izaberete svog favorita i glasate na: http://www.facebook.com/jaimamtalenat.info

Da li ste znali da  reinkarnacija Dženis Džoplin živi u Temerinu i ima svega 14 godina. Njeno ime je Jelena Mihajlović i osim moćnog glasa, simpatičnog šuškanja, ova mlada dama suvereno vlada kako scenom tako i gitarom!


Dva Miloša iz Subotice, imaju svega 12 godina i pokazali su šta u stvari znači drugarstvo. Sami su osmilili fotografiju koja je oduševaila kako žiri tako i gledaoce, a njihovom nastupu nije manjkalo ni kreativnosti ni humora.

Braća Vasiljević iz Mačvanskog Prnjavora pokazali su kako izgleda bratsko nadsviravanje na harmonikama, a većina je njihov nastup pratila širom otvorenih očiju i načuljenih ušiju jer ovi momci zaista znaju kako da vam drže pažnju!

Kvintet Infinity iz Beograda pokazao je kako i koliko klasična muzika može biti zabavna, a ovaj saastav predstavio se filmskom muzikom iz "Pink Pantera", a njihovo muziciranje odmah je dobilo tri "da" od članova žirija.

Pogledajte sve nastupe koje ste propustili:


makonda-tracker