Crnogorska Adel u petoj epizodi serijala Ja imam talenat

0
U nedelju 18. decembra od 21 čas na Prvom kanalu RTS-a sledi nova, peta emisija trećeg serijala Ja imam talenat, najzabavnijeg takmičarskog šou programa na planeti.

Divlji Bil i Teksas Džeki došli su čak sa Divljeg zapada ne bi li videli kakvi se sve talenti kriju u Srbiji. U jednoj vestern epizodi najzabavnijeg takmičarskog šou programa na planeti Ja imam talenat, voditeljski par Vlada Aleksić i Ivana Bajić vraćaju se u doba Zlatne groznice! Među talentima koje su otkrili u petoj epizodi trećeg ciklusa Ja imam talenat je jedan kvintet iz Beograda, dva momka i tri devojke koji izvode filmske kompozicije na klasičnim instrumentima, uz neverovatnu virtuoznost i ljubav prema muzici koja se čuje kroz svaku notu. 

Da kreativnost ne poznaje granice pokazaće momak koji ne samo da svira na kompjuteru, već i komponuje muziku, zbog čega je žiri bio posebno zadivljen. Sve simpatije pobrala je i Crnogorska Adel, učenica koja toliko ružno peva da su je Mili, Mina i Tasa odmah poslali u bekstejdž sa tri da. Uz red muzike i plesa vreme brzo prolazi, a da najbolje dolazi na kraju potvrđuje i Dženis Džoplin iz Temerina koja ima svega 13 godina, ali praši kao mnogo iskusniji rokeri.

makonda-tracker