nova epizoda majki i snajki

TREĆA POLUFINALNA EMISIJA: Takmičarke oborile REKORD u zaboravljanju namirnica, a onda su Seka i Raša doneli ODLUKU

0

U novoj, trećoj polufinalnoj emisiji Majki i snajki, varjače ponovo udružuju članice porodice Jovičić

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Pred gledaocima Kurir televizije večeras je druga polufinalna emisija popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snaje, čiji domaćini, Seka Aleksić i Raša Vlačić su ovog puta po drugi put ugostili članice porodice Jovičić, snajku Mariju i majku Ljubinku.

Takmičarke su ovog puta dobile zadatak da pripreme sote Stroganov sa pire krompirom i šopsku salatu. Kako su priznale, ovo jelo su već pripremale kod kuće, pa smatraju da neće imati problema tokom pripreme.


Ipak, kako su takmičarke izostavile čak 8 namirnica tokom nabavke, oduzeto im je čitavih 16 minuta od predviđenih 60 za pripremu.

- Pa vi ste oborili rekord u zaboravljanju namirnica! - našalio se Raša i dodao:


- Eto i mi Zemunci moramo u nečemu da budemo prvi.

1 / 3 Foto: kurir

Ipak, Raša i Seka odlučili su da izađu u susret takmičarkama, pa su im, uz saglasnost članica žirija, poklonili 6 minuta za pripremu jela.


Takmičarke su se, kao što su i najavile, odlično snašle tokom pripreme, pa su servirale svoja jela, nakon čega su na red došle ocene žirija.

Marija i Ljubica od članica žirija dobile su ukupno 19 bodova, a onda je jela probao i Marijin suprug i Ljubicin sin Dušan, koji je priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova supruga.

Budući da je pogodio koja dama je pripremala koje jelo, takmičarke su dobile još jedan dodatni bod, ali i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja nagradu od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

makonda-tracker