uskoro kreće snimanje!

DEJVID ŠVIMER OTKRIO PLANOVE: 17 godina kasnije zvezde serije "Prijatelji" ponovo na OKUPU - evo kako će to IZGLEDATI!

0

Glumac Dejvid Švimer (54) je gostovao u kod čuvenog engleskog voditelja i podelio vesti koje su obradovale obožavaoce serije Prijatelji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, on je otkrio da je ostao samo korak do željno iščekivanog okupljanja sa Prijateljima. Projekat je, pišu strani mediji, već neko vreme u planovima za čuvenu američku filmsku kuću, a kako je glumac ispričao Grejemu Nortonu snimanje počinje iduće nedelje. Do sada je već bio otkazivan zbog epidemiološke situacije, ali nije se odustalo od njega, kako kaže Švimer.

 

- Biću ja. Biću Dejvid. Nije kreirana nikakva skripta, nismo u likovima. Svi ćemo biti mi sami, pravi, realni ljudi. Postoji jedan deo koji ne bih otkrivao, u kom ćemo svi čitati nešto, ali to je to - rekao je glumac kada je upitan hoće li biti glume u okupljanju, odnosno kakav je koncept.

1 / 8 Foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Taj program će biti prvi put od kada se serija završila 2004. godine da svih šest glumaca bude zajedno - Dženifer Eniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlank, Metju Peri i Dejvid Švimer se nađu ispred kamere.


 

 

makonda-tracker