novi početak

SVE JE ZASMEJAVALA KAO SREBRA U SERIJI SLOŽNA BRAĆA: Evo gde je nestala DRUGA Nataša Ninković

0

Serija koja je devedesetih oduševila region predstavila nam je i glumicu koja je ubrzo nestala, a zove se kao današnja velika glumačka zvezda u Srbiji — Nataša Ninković

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jedna od najpopularnijih domaćih serija proteklih decenija nesumnjivo je komedija "Složna braća", koja će ubrzo dobiti svoj nastavak.


Ideja da se radi nastavak serije tinjala je odavno. Između nove i stare "Složne braće" ja sam imao tri života. Ipak, onda sam se opet vratio u tu kafanu, u kojoj su odnosi posle četvrt veka ostali isti. Uzbudljivo mi je da se vratim na teren devedesetih — istakao je Dr Nele Karajlić za Kurir.


On je otkrio da ćemo u seriji "Složna braća — nova generacija" gledati novu postavku glumaca, koju čine Marko Gvero, Rale Milenković, Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Nenad Okanović, Bojan Ivković, Milan Kovačević, Amar Ćorović, Maja Čampar i mnogi drugi, jer su stari i dobro poznati likovi stradali u minskom polju. U nastavku ćemo gledati i glumicu Natašu Ninković, a interesantno je da je devedesetih u ovoj seriji igrala još jedna glumica tog imena! Naime, lik konobarice Srebre oživela je glumica Nataša Ninković iz Trebinja.

 

Srebra Složna braća
foto: Youtube Printscreen

Poklopilo se. Ne mogu se snimati "Složna braća" bez neke Nataše Ninković — našalio se Nele.


On je odgovorio i na pitanje mnogih fanova serije — gde je nastala glumica koja je odigrala Srebru.


Srebra je u Hjustonu. Ona je odmah posle emitovanja "Složne braće" dobila papire za Kanadu. Tamo je srećno udata i majka dvoje dece — rekao je za Kurir TV Nele Karajlić.

 

Srebra Složna braća
foto: Youtube Printscreen

Kako je on dodao, ona druga i poznatija Nataša Ninković, jedna od omiljenih glumica koja je domaćoj publici odlično poznata po brojnim ulogama u filmovima, serijama i u pozorištu, neće igrati konobaricu u nastavku serije. Još interesantnije, i ona je iz Trebinja, kao ona prethodna Nataša Ninković!


Nataša ne igra konobaricu, već jednu ambicioznu poslovnu ženu iz zapadnog Mostara i zove se Vikica Ćoško — ispričao je on.


 

 

makonda-tracker