22. epizoda majki i snajki

"TO MI JE MNOGO POMOGLO KADA SAM SNIMALA SPOTOVE": Seka Aleksić otkrila čime se bavila tokom ŠKOLSKIH DANA

0

U novoj, 22. epizodi kulinarskog takmičenja Majke&snajke, varjače su ukrstile članice porodice Raičević

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Snajka Jelena i majka Ljilja Raičević večerašnje su takmičarke kulinarskog šou programa Majke&snajke. Voditelji Seka i Raša ugostili su dame koje su spremne da se bore za dnevnu nagradu, ali i svojim kulinarskim umećem oduševe članove žirija i voditelje i tako obezbede sebi nastavak borbe za glavnu nagradu.

 

Takmičarke su dobile zadatak da pripreme đuveč sa piletinom i ananas sa pudingom od vanile.

 

Budući da su takmičarke tokom nabavke popustile 6 namirnica sa spiska, kažnjene su sa oduzimanjem čitavih 12 minuta od predviđenih 60 za pripremu jela.

 

Uprkos oduzimanju minuta, takmičarke su sigurne da će imati dovoljno vremena za sve.


Tokom pripreme jela, majka Ljilja pričala je se sa Sekom Aleksić i tom prilikom otkrila da je veliki zaljubljenik u ples. Seka je oduševljeno zamolila takmičarku da, ukoliko ostane vremena nakon kuvanja, pokaže neki plesni pokret, a potom priznala da je i sama pohađala časove plesa tokom školovanja, a sve što je tada naučila veoma joj je značilo tokom muzičke karijere.

 

- Učila sam latinoameričke plesove, samba, rumba, ča-ča-ča i to mi je mnogo pomoglo kasnije kada sam snimala spotove - priznala je Seka.

1 / 4 Foto: kurir tv

Nakon što su takmičarke servirale svoja jela, članovi žirija dali su svoje ocene.

Ljiljin sin i Jelenin dečko Denis takođe je probao pripremljena jela, nakon čega je priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova devojka Jelena.


Nakon sabiranja bodova Jelena i Ljilja završile su učešće u ovoj epizodi sa ukupno 21 bodom, a osvojile su i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker