kulinarsko takmičenje

SEKA ALEKSIĆ NAPRAVILA ŠOU U EMISIJI "MAJKE&SNAJKE": Pevačica se latila varjače, pa zapevala svoj VELIKI HIT!

0

U novoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke&snajke varjače su ukrstile majka Marija i snajka Ivana Povolni iz Padine.

foto: printscreen
foto: printscreen

Porodica Povolni u večerašnjem izdanju "Majki i snajki" pokazala je svoje kulinarsko umeće, a u studiju se našao i Marijin sin i Ivanin suprug Zlatko, koji je otvoreno progovorio o njihovom odnosu.

 

Voditelji - pevačica Seka Aleksić i kuvar Radomir Raša Vlačić, pitali su Zlatka kako se njih dve slažu, a on je kao iz topa odgovorio da su - u savršenom odnosu.

 

- Snajka mi je dobra. najbolje sprema musaku i picu - rekla je Marija, dok je Ivana takođe za svoju svekrvu imala samo reči hvale:

 

- Moja svekrva je super žena i izvrsna domaćica.

 

Marija i Ivana dobile su zadatak da spreme natur šniclu, pire krompir i zelenu salatu sa čeri paradajzom.

1 / 4 Foto: printscreen

Seka je odlučila da pomogne damama, pa se i sama latila varjače, a pravi šou u studiju nastao je kada je zapevala jedan od svojih najvećih hitova - "Crno i zlatno", koji je odmah zabavio i razigrao sve prisutne.

 

Voditelji i članovi žirija probali su pripremljena jela koja su potom ocenili i dodelili im ukupno 16 bodova, dok je Zlatko doneo konačnu odluku i priznao da mu se više dopalo jelo koje je pripremila njegova supruga Ivana.

 

Takmičenje "Majke&snajke" tek je počelo sa emitovanjem, a već je osvojilo gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu.

 

 

 

makonda-tracker