Violončelisti 2CELLOS u MTV Express-u

0
Svetski poznati virtuozi na violončelima 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser održali su mini koncert u samom centru Zagreba specijalno za gledaoce MTV kanala koji mogu da vide njihov nastup u sredu 16. novembra u 20 časova

Naviknuti na velike, blještave pozornice koje već mesecima dele sa legendarnim Sir Eltonom Džonom na njegovoj svetskoj turneji, Luka i Stjepan su ovog puta, samo za gledaoce MTV Expressa, odsvirali tri numere sa njihovog veoma uspešnog albuma prvenca 2CELLOS Luka Šulić & Stjepan Hauser.

2CELLOS su od juna meseca na aktuelnoj turneji sa Eltonom Džonom, a od skora je za njihovu blistavu karijeru brigu preuzela menadžerska kuća Rocket Music Entertainment, koja zastupa svetske zvezde kao što su Elton Džon, Džejms Blant, Lili Alen i Leon Rasel.

Ovi maldi, zabavni i talentovani muzičari izdali su svoj prvi album 2CELLOS Luka Šulić & Stjepan Hauser (Sony Classical/Menart). Među 12 pesama nalaze se obrade hitova poput  Smells Like Teen Spirit (Nirvana), With Or Without You (U2), Welcome To The Jungle (Guns n' Roses), Smooth Criminal (Majkl Džekson), The Resistance (Muse), Use Somebody (Kings of Leon) i Viva La Vida (Coldplay)!

Globalno priznati viliončelisti mogu se pohvaliti nastupima u poznatim koncertima dvoranama širom sveta, a nakon uspešnog koncerta koji su proteklog vikenda održali u slovenačkoj areni Stožice, Luka i Stjepan nastupiće u Australiji, Novom Zelandu, Malaziji, Singapuru, Indoneziji i Rusiji.

MTV vam približava ove krajeve i muziku sastava 2CELLOS od srede 16. novembra u 20 časova, pa naredne dve nedelje u emisiji MTV Express.

makonda-tracker