Ja imam talenat: Treća sezona od 20. novembra na RTS-u

0
Popularni šou Ja imam talenat možete pratiti od 20. novembra, svake nedelje u 21 sat na prvom programu Radio televizije Srbije kao i dnevne emisije I ja imam talenat svakog radnog dana u 15 časova i 30 minuta.

Najpopularniji  takmičarski šou na svetu Ja imam talenat u trećoj sezoni donosi nove, uzbudljive i jedinstvene talente iz celog regiona.

Specifični instrumenti, šokantni nastupi i virtuozni plesači iz raznih krajeva Srbije samo su deo impresivnog programa koji je čak 4000 takmičara predstavilo kroz audicije u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Sarajevu, Banjaluci, Podgorici i Skoplju. Učesnici različitog starosnog doba oduševiće gledaoce neobičnim melodijama i instrumentima, raznolikošću, energijom i optimizmom. Žiri će uz Ivana Tasovca i Aleksandra Milića Milija upotpuniti prvakinja Pozorišta na Terazijama, Mina Lazarević.

U najjačoj konkurenciji do sada, izvrsno umeće prikazali su najmlađi takmičari, koji iako predškolskog uzrasta, bez napora pariraju višestruko starijim od sebe. Talenat se krio svuda, a ponajviše tamo gde biste se najmanje nadali. Od narodne muzike do opere te preko neizostavnog popa, takmičari će vas iz emisije u emisiju sve više oduševljavati.

Kroz voditeljske najave prikazani su najlepši krajevi naše  zemlje. Ivana Bajić i Vlada Aleksić  povešće Vas na nezaboravno putovanje od Uvca do Deliblatske peščare, preko  Golubačke tvrđave i proplanaka Zlatibora kako biste upoznali takmičare i otkrili zadivljujuće talente koje poseduju.

 

makonda-tracker