Kristina Radenković i Jovan Palavestra kao MTV reporteri

0
U četvrtak 10. novembra u 14:30 časova pogledajte kako glumica i voditeljka RTS-a Kristina Radenković sa MTV Reporterom istražuje zašto Sremska Mitrovica nema nijedan bioskop a voditelj i autor emisije Iza Vesti na TV Avala Jovan Palavestra otkriva na koje pre

Kako izgleda kada se mladima iz Srbije pruži šansa da ukažu na probleme iz njihove lokalne zajednice i to na kreativan i zanimljiv način, gledajte u novoj emisliji MTV Reporteri, samo na MTV kanalu utorkom i četvrtkom od 14:30 časova.

MTV će kroz serijal od 6 epizoda predstaviti 12 zanimljivijih priča, a gledaoci će imati priliku da na sajtu www.mtvreporteri.com glasaju za najbolju!

U prvoj reportaži epizode, MTV Reporter Predrag Žambor iz Sremske Mitrovice pokušava da sazna šta je dovelo do toga da danas u Sremskoj Mitrovici ne postoji nijedan bioskop. Uz pomoć MTV ekipe i Kristine Radenković, akuelne voditeljke emisije Šljivik na RTS-u, reporter Predrag će istražiti zašto je srušen stari bioskop u isto vreme kada je novom promenjena funkcija, kao i koji su planovi gradske vlasti i kancelarije za mlade u vezi sa ovom neslavnom činjenicom.

U drugoj reportaži, selimo se u Novi Sad gde MTV Reporterka Gordana Ivković istražuje na koji način studiraju studenti sa invaliditetom. Svoju profesionalnu mentorsku podršku Gordani je pružio Jovan Palavestra, autor i voditelj emisije Iza Vesti na Televiziji Avala. Saznajte da li su država i Univerzitet u Novom Sadu učinili neophodne korake kako bi studentima sa invaliditetom omogućili nesmetano studiranje.

Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:30 sati i reprizno sredom i petkom u osam časova ujutro, samo na MTV kanalu.

makonda-tracker