DA LI STE SPREMNI?

NOVA SERIJA O ADVOKATURI U MREŽI ORGANIZOVANOG KRIMINALA I SUDSTVA: „12 reči“ ovog vikenda na Superstar TV-u!

0

„Serija „12 reči“ je još jedan projekat Telekoma Srbija koji po svom žanru, tematici, odličnoj ekipi, kao i vrhunskoj produkciji može parirati svetskim ostvarenjima.

foto: Promo
foto: Promo

Na kanalu Superstar od 21. novembra, stiže nova kriminalistička drama „12 reči“ u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, koja će se emitovati svake subote i nedelje od 21 čas. Sam naziv serije označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, uvodeći sajber biznis u dramu o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

 

„Serija „12 reči“ je još jedan projekat Telekoma Srbija koji po svom žanru, tematici, odličnoj ekipi, kao i vrhunskoj produkciji može parirati svetskim ostvarenjima, s toga ne sumnjam da će ova serija osvojiti veliku popularnost i obeležiti kraj godine“, izjavio je Vladimir Lučić, direktor za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

 

Prema rečima rediteljke Jelene Stolice, serija se u prvom planu bavi ljudskim sudbinama i odnosima u svetu advokature, kriminala i hakera. „Ideja je bila da se realistično prikažu sudski procesi i sudbine advokata, kriminalaca i hakera koji se u tim procesima prepliću. U tome nam je najviše pomogao tim stručnih saradnikaizjavila je rediteljka.

 

foto: Promo

Mladi pravnik Miloš Ivanović, koga igra Viktor Savić, ima problematičnu prošlost zbog koje nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom. Međutim, poznati beogradski advokat Tomislav Grubor, čiji lik tumači Tihomir Stanić, otvara Milošu vrata čuvene advokatske kancelarije i on postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa koji je pod istragom i čija je imperija uzdrmana. Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri Miloš biva uvučen u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca, a suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde.

 

foto: Promo

Prema mišljenju glavnog glumca, Viktora Savića, bez obzira na žanr, koji je dosta zastupljen u domaćim serijama u poslednje vreme, serija „12 reči“ se bavi tematikom koja nije često obrađivana kod nas, a priča će publiku na uzbudljiv način voditi kroz isprepletane sudbine advokata, kriminalaca i hakera.

Prvi zvaničan trejler serije svojim misterioznim i dramatičnim nabojem najavljuje podjednako uzbudljivu priču koja se bavi životima ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje. Pored Viktora Savića i Tike Stanića, u seriji glume i Nikola Pejaković, Marija Bergam, Ivana Vuković, Filip Đurić, Denis Murić, Dubravka Drakić, Nebojša Milovanović, Slobodan Ninković, Branka Pujić, Mirsad Tuka, Judita Franković, Davor Golubović i mnogi drugi.

 

foto: Promo

Nova kriminalistička serija premijerno će se emitovati od 21. novembra, svakog vikenda od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker