TV lica kao sav normalan svet: Ivana Žigon

0
U subotu 15. oktobra u 15 časova na Prvom programu RTS-a u emisiji TV lica kao sav normalan svet gostuje glumica Ivana Žigon

Kako su se smenili otac Stevo Žigon i sin Stevo Žigon? Da li je odrastanje bilo drugačije u glumačkoj porodici? Zašto se kao mala ljuljala u Dezdemoninoj ljuljašci? Kako je učiteljica šaputala na roditeljskom da ne probudi Krigera? Kako je dobila svoju najvažniju bitku, pobedila bolest i rodila dete?

Na ova pitanja odgovara Ivana Žigon. Emisija je snimljena na zabačenom delu planine Tare na koji se stiže samo peške ili terenskim vozilom gde je Ivana bila u gostima kod najbolje prijateljice Milanke koja čitavo leto provodi tu čuvajući stado. Mali Steva bio je sa njom, a uveče se uspavljivao slušajući kloparanje poklopaca na vetru kojima plaše divlje svinje i druge životinje. Okruženje u kome je snimljen intervju najslikovitije govori o načinu života u kome uživa jer je na Tari  provodila vreme kada se lečila od teške bolesti koju je pobedila, tu je slavila rođendane svoga sina, a na tom mestu se sprema i za predstojeći koncert u Sava Centru.

Autor i voditelj emisije je Tanja Peternek Aleksić.

makonda-tracker