TV lica kao sva normalan svet: Jelena Dokić

0
Gost emisije TV lica...kao sav normalan svet, koja će biti emitovana u subotu, 8. oktobra od 15 časova na Prvom programu RTS-a biće proslavljena teniserka našeg porekla Jelena Dokić
Foto: Sport & Style
Foto: Sport & Style

Koliko je snage trebalo da ponovo dodje u roditeljsku kuću?
Kako je izgledao susret sa ocem posle šest godina ćutanja ?
Da li je za nastavak karijere bilo neophodno da nadje porodičnu stabilnost?
Kako i gde su živeli njen dečkoi ona nekoliko godina unazad?

Na ova i druga pitanja odgovara Jelena Dokić. Njen ponovni dolazak u Beograd izazvao je veliko interesovanje medija, ali osim pres konferencije stav porodice je bio da neće davati intervjue. Tako je ovaj susret prilika da gledaoci čuju sve detalje koje nisu imali priliku o putu talentovane teniserke od rodnog Osjeka, preko Sombora i do Sidneja.

Dan sa Jelenom i njenim ocem Damirom počeo je na treningu na teniskim terenima Partizan,a nastavljen je na njihovom imanju u Vrdniku. Bila je to prilika da Jelena govori o danima kada je učila engleski jezik i želela lutku, o tome kako tata Damir govori engleski samo kada je ljut, o tome kako je nekad reagovao impulsivno, o Jeleninom prvom koraku ka pomirenju baš na pragu kuće gde je sa strepnjom stigla pre desetak dana, o očevom iznenadjenju i svojim suzama… Na teniskom terenu koji je za nju sagradio na svom imanju, ne znajući da će se vratiti, Jelena je govorila i o nostalgiji, o bureku i piti s višnjama, o prijateljstvima, o podršci koju joj je svih ovih godina pružao dečko, o intervjuima i svim trzavicama koje su pratile njenu karijeru, a ona je samo želela da igra tenis.

Autor emisije TV lica...kao sav normalan svet je Tanja Peternek Aleksić.

makonda-tracker