Mina Lazarević novi član žirija Ja imam talenat

1
Glumica Mina Lazarević zamenila je koleginicu Danicu Maksimović u serijalu Ja imam talenat, priključivši se iskusnim članovima žirija Ivanu Tasovcu i Aleksandru Miliću

Veliki broj ljudi sa posebnim talentima svih generacija i interesovanja javilo se na konkurs za učešće u trećem serijalu šou programa Ja imam talenat.

Audicije su održane u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu gde su dolazili i takmičari iz regiona - BiH, Makedonije, Crne Gore.

Karakteristika ovogodišnjih audicija je da su se javljali izuzetno pripremljeni, uvežbani kandidati, koji su iz prethodnih sezona shvatili koliko je rada potrebno za pripremu jednog nastupa, tako da je profesionalizam prijavljenih bio na visokom nivou.

Ove godine za serijal je radio i lovac na talente koji je u selima i manjim gradovima širom Srbije pronalazio neobične ljude sa neobičnim talentima – npr. sviranje na jorgovanovom listu ili tamburica bend baka. Lovcu na talente se dešavalo da pronađe  izuzetno zanimljive ljude  koji čak nemaju ni mobilni a ni fiksni telefon.

Od izuzetno velikog broja  kandidata koji su se prijavili na audicije njih 450 ušlo je u sledeći krug serijala. Samo njih 100 imaće priliku da u Pozorištu na Terazijama  pokaže svoj talenat i tako učestvuje u velikim nedeljnim emisijama serijala Ja imam talenat.


Snimanje emisija je od 2. do 10. septembra, a ostalih 350 kandidata gledaćemo u dnevnim emisijama  I ja imam talenat.

Emitovanje počinje u novembru a do tada će žiri od 100 kandidata izabrati 40 koji se takmiče uživo u polufinalnim emisijama.

 

makonda-tracker