Teniski mečevi Srbija – Švedska na RTS-u

1
Mečeve četvrfinala Dejvis Kupa između reprezentacija Srbije i Švedske Radio-televizija Srbije prenosi direktno iz Halmštada na Prvom programu u petak 8. i subotu 9. jula od 15 časova, a u nedelju 10. jula od 13 časova.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Sportska redakcija RTS tokom prvog julskog vikenda direktno prenosi četvrtfinalne susrete teniske reprezentacije Srbije protiv Švedske u Halmštadu. Srbiju predstavlja najbolji peterac u sastavu Novak Đoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, a na spisku selektora Obradovića će putovati i Ilija Bozoljac.

Posle Indije našem timu protivnik je Švedska koja, iako domaćin, najverovatnije nastupa bez svog najboljeg tenisera Robina Soderlinga. Međutim, savezni kapiteni reprezentacija, mogu izmeniti sastav ekipe i igrače koji će nastupiti sve do četvrtka 7. jula 2011. do 12 časova kada je zakazan žreb.

Reprezentacija Srbije brani titutlu osvojenu prošle godine u Beogradu i važi za favorita u ovom susretu. Komentatori mečeva su Svetlana Danilović i Vlada Mijaljević, dok će sa lica mesta izveštaje za gledaoce RTS-a davati Miloš Krivokapić.

makonda-tracker