otvoreno o svemu

VESNA DEDIĆ ISKRENO O BRAKU, LJUBAVI I SREĆI: Devojke i žene pronalaze utehu i snagu u mojim romanima

0


Za 30 MINUTA iskreno govori o karijeri, braku, ljubavi, sreći, bliskosti, hrabrosti, strasti.

foto: promo
foto: promo

Gošća emisije 30 MINUTA ovog petka je voditeljka i spisateljica Vesna Dedić. Njen jedeanaesti roman “Nikad nisam” je pronašao put do čitalaca i brzo postao bestseler.

 

- Svaki moj roman je proizvod duha vremena u kojem živimo. Osnovna poruka je da je sreća kada nam se budućnost, a ne prošlost, čini lepšim delom života. U ovom vremenu depresije i nostalgije, bezvoljnosti i apatije, čini mi se da je to važna poruka koju mogu da pošaljem ne samo kao pisac, već i kao žena i majka. U mojim romanima, već skoro deset godina, devojke i žene pronalaze i utehu i snagu.

 

Emisija “Balkanskom ulicom” na RTS-u obeležava osamnaestu sezonu, a kao i tokom svih prethodnih, gledaoci će imati prilike da bliže upoznaju ljude koji su svojim životima, duhom, karijerama i uspesima ostavili dubok trag u različitim sferama javnog života.

 

- Svesna sam da je emisija za skoro dve decenije emitovanja postala porodična navika u domovima širom Srbije i dijaspore. Trudiću se da razgovori i ove godine budu emotivni, zabavni, ali i poučni.

 

Vesna za novo izdanje emisije 30 MINUTA, koja će na programu EDU TV - Obrazovne televizije biti u petak, 20. decembra od 20:30h, iskreno govori o karijeri, braku, ljubavi, sreći, bliskosti, hrabrosti, strasti.

 

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

 

foto: promo

 

 

makonda-tracker