48 sati svadba- specijal: Venčanje Irene Spasić

0
Na prvom programu RTS-a, u utorak 28. i sredu 29. jun od 21 čas biće emtiovano specijalno izdanje emisije 48 sati svadba posvećeno venčanju voditeljke ovog serijala Irene Spasić

Tokom snimanja emisije 48 sati svadba, koja se u kontinuitetu snima i emituje uspešno na RTS-u već šest godina, mnogi  gledaoci su ekipi emisije na terenu postavljali pitanja kako izgleda snimanje emisije, kako je raditi terenski posao po kiši, po snegu, po blatu, na + 40 C, da li ekipa jede na svadbama, gde spava i konačno kada će i da li ce u okviru emisije 48 sati svadba voditeljka emisije izgovoriti sudbonosno DA ?

U završnici šeste sezone emitovanja, pogledajte kako izgleda  snimanje emisije,da li je najpoznatija provodadžika, voditeljka emisije Irena Spasić, uspela da na vreme ispuni svih dvanaest zadataka i zgovori sudbonosno DA i koliko su joj u tome pomogli nekadašnji učesnici emisije, kojima je ona pomogla da organizuju svoje venčanje, ko su ljudi iza kamere i kakve su se sve zgode i nezgode dešavale ekipi tokom snimanja emisije po Srbiji.

makonda-tracker