Specijalna emisija o 56. Pesmi Evrovizije na RTS-u

0
Tri sata uoči direktnog prenosa finala 56. Pesme Evrovizije 14. maja na Prvom programu RTS-a, RTS Satelit i RTS Digital od 17: 50 časova biće emitovana specijalna emisija o Evroviziji u Beogradu 2008. godine, ekskluzivni dokumentarni film o ovogodišnjoj Pesmi

Beogradski Eurosong-Trijumf Srbije urednice Jelene Ilić naziv je desetominutne reportaže u kojoj će gledaoci RTS-a imati još jednom priliku da evociraju uspomene na Pesmu Evrovizije 2008. u Beogradu. Kako smo dobili Evroviziju, kako smo je organizovali i na koji način postigli krupan organizacioni korak napred u istoriji ovog najvećeg televizijskog šou programa u Evropi za gledaoce RTS-a govore oni koji su je tada i stvarali.

U dokumentarnom polučasovnom filmu u realizaciji tima RTS-a zaduženog za ovogodišnju Pesmu Evrovizije, od 18 časova, gledaoci će imati ekskluzivnu priliku da putem televizijske kamere osete atmosferu iz i oko Arene uoči početka ovogodišnjeg festivala, kao i sa ulica Dizeldorfa koji već nedeljama živi u ritmu evrovizijskog srca. Videćete gde je sve bila naša predstavnica Nina Radojičić, kako je promovisala pesmu Čaroban, kako su izgledale probe na velikoj sceni, a kako susreti sa novinarima. Obilje jedinstvenog materijala, prvi put na programu RTS-a uoči direktnog prenosa, doprineće uzbuđenju pre nego što Nina još jednom nastupi pred evropskom publikom u Dizeldofu od 21 čas, kao 24. izvođač finalne Pesme Evrovizije.

 

 

makonda-tracker