Srpski glumci sinhronizovali seriju Polje Lala

14
Od 9. maja na TV Pink se prikazuje turska serija Polje Lala, koja je sinhornizovana na srpski jezik

Polje Lala, u kome glumi i pevačica Emina Jahović, priča je o dve porodice koje su u večnom konfliktu, puna prevara, trikova, intriga i beskraj sukoba ...

Jedna porodica se nedavno doselila iz Antalije u Istanbul, ugledna je i poznata, dok je druga takođe poznata, ali na rubu bankrotstva. Porodica Taskiran je stara, ugledna i sofisticirana, poreklim iz Istanbula. Nakon što je otac preminuo, posao je počeo da propada i porodica se suočava sa bankrotstvom. Majka je spremna da učini sve, ne bi li održala njihov životni standard na nivou na koji su navikli, uvlačeci sve oko sebe u splet intriga.

Porodica Ilgaz je konzervativna, dolazi  iz Antalije, veoma uspešna i na vrhuncu svog poslovno uspeha. Majka i ujak su opsednuti kontrolom. Ambiciozni su, drže do tradicije i spremni su na sve, kako bi zadržali porodicu na okupu onako kako njima to odgovara.

Ljubav izmedju Lale, ćerke Zumruta Taskirana, i Cinara, sina jedinca porodice Ilgaz, će ukrstiti puteve ove dve porodice nakon što se u tajnosti budu venčali.

Glasove junacima serije pozajmili su naši glumci: Mina Lazarević, Ivana Knezević, Vesna Paštrović, Bojana Tušup, Sneža Jeremić, Ana Simić, Dragan Vujić-Vujke, Srba Milin, Milan Antonić, Marko Marković, Nikola Bulatović i Branislav Platiša.

makonda-tracker