UDAHNITE DUBOKO

PREŽIVELI ĆE SE SUOČITI SA NAJSMRTONOSNIJOM PRETNJOM DO SADA: Peta sezona serije Fear The Walking Dead donosi potpuno NOVA OTKRIĆA

0

Tvorci serije obećavaju potpuno novu vrstu mrtvih. Jedno je sigurno, preživeli će se u 5. sezoni suočiti sa najsmrtonosnijom pretnjom do sada!

foto: promo
foto: promo

Ako ste pogledali trailer za novu sezonu Fear-a koja počinje večeras u 22:00, na AMC kanalu, možda su vas iznenadili entuzijazam i odlučnost sa kojom su Morgan Jones (Lennie James) i ekipa krenuli u potragu za preživelima. Da im pruže utehu, pomoć i zalihe. Mislite da nema razloga za strah? Do sada je postalo jasno da je to jedna od najčešće izgovorenih laži u apokaliptičnom svetu. Put ka iskupljenju će ih dovesti do novih oktrića, a pronalaženje ljudi neće biti ni malo lako.

 

Verovatno vam nije promakao ni avion, prvi od početka prikazivanja serije. I to neće biti jedina stvar koja će se pojaviti prvi put, jer tvorci serije obećavaju potpuno novu vrstu mrtvih. Jedno je sigurno, preživeli će se u 5. sezoni suočiti sa najsmrtonosnijom pretnjom do sada.

 

Morgan kaže da je nemoguće zaštiti se od nekih stvari. Nemoguće je staviti oružje između sebe i mogućnosti da izgubiš ljude, a ne možeš ni da pobegneš i ostaviš ih. Jedini izlaz je da otvoriš vrata: ljudima, novim mogućnostima i prilici da budeš povređen – što će se izvesno desiti.

 

makonda-tracker