Petar Popović u TV lica...kao sav normalan svet

1
U subotu 23. aprila u 15 časova na Prvom programu RTS-a, gost emisije TV lica kao sav normalan svet biće košarkaš Petar Popović

Emisija je snimljena u Sankt Peterburgu u Rusiji a gledaoci će imati priliku da vide najlepšu crkvu u ovom gradu, zaleđenu Nevu u aprilu i Ermitaž. Gost je košarkaš Petar Popović koji je nastupao za našu reprezentaciju na Olimpijadi, a igrao je u Trevizu, Madridu i Barseloni, dok danas igra za ruski Spartak. Ovaj specifični putopis obojen je pričom o stalnim selidbama, klubovima, ali i nostalgiji, odrastanju u Beogradu i neizmernoj zahvalnosti koju duguje porodici bez koje nikada ne bi uspeo. U šetnji Nevskim prospektom prisećao se vremena kada se teško dolazilo da patika, a posebno broja 51, kako je njegova majka organizovala jedan par iz Izraela, o ljudima koji su im pomogli i kojima će ostati uvek zahvalan.

Dan je završen u kući gde je košarkaš predstavio sina i suprugu Selenu, pričajući o tome kako su odrastali u istom gradu, a upoznali se tek u Italiji gde je ona kao mlada pijanistkinja bila na magistraturi, a on igrao za Beneton. Autor i voditelj emisije je Tatjana Peternek Aleksić.

makonda-tracker