Počinje nova sezona šou programa Ja imam talenat

0
Nova sezona serijala šou programa Ja imam talenat u kome će amateri prikazivati svoje veštine, počinje u nedelju, 17. aprila u 21 čas, na Prvom programu RTS-a

Broj prijavljenih takmičara  ove godine nadmašio je sva predviđanja bilo ih je čak 4.000 na kastingu. Izabranih 400 nastupalo je na audicijama koje su letos snimane u Pozorištu na Terazijama. Među njima je baka koja igra sirtaki, akrobata, fakir koji leži na ekserima i čovek koji zna napamet kalendar od 1978. godine do danas.

Samo njih 100 dobilo je tri da od žirija, što znači selekciju za ulazak u polufinale u kojem će se naći svega 40 takmičara. Publika će videti 40 polufinalista kroz 15 epizoda, a u finale ulazi njih desetoro. Glavna nagrada ostala je ista 100.000 evra.

Žiri je takođe nepromenjen, pa će talente ocenjivati Danica Maksimović, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić. Pored nedeljnih epizoda sa voditeljima Ivanom Bajić i Vladom Aleksićem, od ove godine, novina će biti i dnevne emisije koje će se, od ponedeljka do petka,  emitovati pod nazivom I ja imam talenat  i u kojima će gledaoci moći da zavire iza kulisa onoga što će biti prikazano nedeljom, u centralnim emisijama.

Svakog radnog dana od 14:30 časova Una Senić predstavljaće lične priče učesnika koje su ih opredelile za ovo takmičenje, a otkrivaće se i najzanimljiviji detalji sa snimanja emisija tokom audicije. Polufinala, pet  devedesetominutnih emisija koje će se emitovati uživo, biće na programu subotom i nedeljom u vremenskom periodu od 11.do 25. juna, dok će veliko finale u kojem će biti proglašen pobednik serijala Ja imam talenat biti na programu RTS-a 26. juna 2011.

 

 

makonda-tracker