Parovi: Zorica i Karolina u napadu na gledateljku

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Milica,Dada, Slaven...

11-04-2011 16:15h
Bas mi je drago da je neki list dao ovakav tekst. Koja god gledateljka da je bila, bila je fenomenalna. Sve sto je rekla je ogromna istina. Sto se tice Zorice nema se komentar, i nazalost Zorice ima svuda i zalosno je sto ih ima sve vise, a sto se tice teniserke koja ne zna ni dva padeza, jako iritantno glupa osoba koja se udruzila uz Zoricu, jer verovatno zna Zoricine pozicije. Sta uostalom pricati o nekome ko se nag slikao za Plejboj, a hoce biti sportista teniser???U ovoj ludoj i nadasve bashanalijskoj i perverznoj kuci jedini normalan koji ih je postavio na mesto je Ivan Gavrilovic. Zalosno je da se uopste ovakav program sa ovakvim ucesnicima prikazuje. Ja sam znala da je Srbija na dnu, ali da je ispod dna nizam znala. Sada sam videla da je dosla ispod dna.

Nikola

12-04-2011 00:25h
Nazalost Zorica je upravu kad je procenila da gledateljka nije psiholog jer je i nama gledalistu tako izgledalo. to je jako nekulturno prestavljati se ono sto nisi a posebno isticati Kristinu jer ta devojka je trebala uci sa tatom da moze sto vise mu sedeti u krilu!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: