Parovi: Zorica i Karolina u napadu na gledateljku

2
Karolina Jovanović i Zorica Dukić uživo u emisiji Par nepar izvređale gledateljku rijalitija Parovi

Gledateljka koja se uključila u rijaliti Parovi, želeći da u emisiji Par nepar na Happy televiziji kaže nešto o svojim favoritima, dočekana je ne baš lepo od takmičarki Zorice Dukić i Karoline Jovanović.

- Ne bih da komentarišem Zoricu, takvih je pun grad. Sećamo se šta je sve govorila o Milošu, kao on je niko i ništa, nju je u rijaliti doveo njen menadžer,a sad odjednom ima drugu priču. Jasno je da je u pitanju samo interes, koji izbija iz nje – rekla je gledateljka Srećne televizije, koja se predstavila kao psiholog.

- Jak ste vi psiholog – odgovorila joj je krajnje nekulturno Zorica Dukić, ne poštujući i osobu, ni godine, niti trenutak što je trenutno sve uživo na teelviziji.

- Karolina je kao neki policajac, ne zna tri padeža – bio je dalji komentar gledateljke.

- Ti znaš padeže! – brecnula se Karolina na gledateljku.

Zatim je gledateljka ocenila da je najpozitivniaj osoba u rijalitiju Kristina Spremo, bez obzira na njene ispade, posle čega su ostali burno regaovali, a Kiki se samo nasmejala.

- Baš ste vi psiholog – ponovila je Zorica.

Usledile su reči hvale za Ivana Gavrilovića, koji je odgovorio:

- Mogao sam samo da pokažem da sam sve vreme sa svojom Marinom, druge me ne zanimaju. To što ponekad planem, to je moj temperament, situacija ga diktira, ali ne radim ništa loše.

makonda-tracker