E! Live from the Red Carpet

UŽIVO sa crvenog tepiha: Dodela nagrada Zlatni globus 6. januara od 22h!

0

Dok se okupljaju zvezde sa A liste da bi proslavilo ono što je najbolje na filmu i televiziji u protekloj godini, izabrano od strane Hollywood Foreign Press, Ryan Seacrest i E! News lice Giuliana Rancic ponovo će zajedno voditi poznatu emisiju kanala E! Live From the Red Carpet: The 2019 Golden Globe Awards (Uživo sa crvenog tepiha: Dodela nagrada Zlatni globus 2019) donoseći gledaocima spontane i originalne intervjue sa najvećim zvezdama Holivuda i nominovanim za nagrade, uz Nightly Pop voditeljke Morgan Stewart i Ninu Parker.

foto: promo
foto: promo

Kanal E! će obezbediti gledaocima praćenje događaja na više platformi paralelno, od digitala do mobilnih uređaja i uključivanja uživo na društvenim mrežama iz hotela The Beverly Hilton na Beverli Hilsu u Kaliforniji, sve to u nedelju 6. januara od 22:00.

 

Najnovija E! emisija sa gostima, Busy Tonight, koju vodi glumica, New York Times bestseler autorka i senzacija društvenih mreža Busy Philipps, emitovaće se uživo u ponedeljak 7. januara u 5 časova ujutru, kao jednočasovna epizoda Busy Tonight Live: Golden Globes After Party koja se emituje odmah nakon završetka dodele nagrada. Slavni gosti svratiće u noćni program da prokomentarišu najznačajnije trenutke dodele Zlatnog globusa, nagrade i modne detalje sa željno iščekivanog događaja koji slavi film i televiziju.

 

Dodatno, glumac i komičar Tom Lenk biće sudija za ekipu emisije Busy Tonight dok oni pokušavaju da ožive najzapaženije stilove večeri ali koristeći predmete iz kućne upotrebe.


E! detaljno izveštavanje počinje u 22:00 uz emisiju E! Countdown to the Red Carpet: The 2019 Golden Globe Awards koju vode zvezda serije Very Cavallari, Kristin Cavallari, voditeljka emisije The Real Jeannie Mai, stilista slavnih Brad Goreski, Nina Parker, E! News dopisnica Kristin Dos Santos i E! News Style dopisinica Zanna Roberts Rassi , dok odbrojavaju željene zvezde koje graciozno dolaze na tepih Zlatnog globusa.

 

Kao deo prenosa na drugoj vrsti ekrana, tu je E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T, uz The Rundown voditeljku Erin Lim, E! News dopisnika Will Marfuggi, Daily Pop voditelja Justin Sylvester, Tanya Rad iz iHeartMedia KIIS FM, modnog eksperta Tiffany Reid, dok omogućavaju detaljan uvid u modu na crvenom tepihu uz ovogodišnje nominovane, u dva sata emisije koja prethodi dodeli nagrada: ENews na mreži Twitter i sajt eonline.com sa početkom u 00:00. Od utorka, 3. januara, gledaoci će takođe pomoći u odlučivanju šta žele da vide, kao deo E! Stream glasanja na @ENews Twitter.

 

Omiljen među obožavaocima, E! Glambot, imaće svoj povratak na dodeli Zlatnog globusa uz kreativnog direktora Cole Walliser-a , reditelja muzičkih sptova pop zvezda poput P!nk, Katy Perry i Miley Cyrus – uz jedan inovativan način koji ostavlja bez daha, predstavljajući pratiocima još dublji uvid u celo dešavanje.

 

Pre nego počne slavlje u nedelju, E! News će imati specijal o nagradama Zlatni globus, dok voditelji Giuliana Rancic i Jason Kennedy daju predviđanja ko će poneti kući trofej. Pored toga, u ponedeljak 7. januara u 07:00 E! News će se podsetiti velikih intervjua “1 na 1” sa dobitnicima Zlatnih globusa, uz osvrt na dosadašnju modu na crvenom tepihu. Daily Pop i Live From E! na mrežama Facebook i YouTube takođe će imati deo koji se odnosi na praćenje velike večeri.

 

 

makonda-tracker