iskreno o karijeri i željama

Jelena Dimitrijević: Nije sve u skandalu

0

Jelena Dimitrijević, poznata voditeljka Happy televizije otkrila nam je ko će biti gost novogodišnje emisije “Glamur”, sa kojom osobom je silno želela da uradi intervju ali i šta je to što će sebi poželeti u Novoj godini.

foto: promo
foto: promo

Šta je potrebno ženi da bi se osećala glamurozno?

 

Glamur ne mora podrazumevati luksuz. Njega ne nosite kroz lusksuznu garderobu i putovanja već duboko u sebi. Žena koja sebi postavlja prioritete kao što su mentalno zdravlje, ishrana, fizička aktivnost kao i uređenje doma u skladu sa svojim mogućnostima je već dovoljno posebna. Ukusni detalji u domu ili na garderobi su stil koji same kreiramo i dajemo mu svaka svoj glamurozni pečat.

 

Da li imaš podatke o tome da li emisiju prate i muškarci?

 

Našu emisiju prema istraživanjima podjednako gledaju i muškarci i žene, starosti između 18 i 49 godina. Mada sam ja više osoba umetnosti nego cifara i volim da verujem da nas prati ceo svet (smeh).

 

Sa kim bi volela da radiš intervju a da do sada nisi imala priliku?

 

Zbog porođaja i trudnoće nisam stigla da intervjuišem čoveka, koji na žalost nije više među nama a ostavio nam je mnogo za duhovni razvoj i mentalnu higijenu. Bio je velika podrška očuvanju braka i porodice. To je pokojni akademik Vladeta Jerotić. Druga osoba je Slobodan Trkulja za koga smatram da je izuzetan instrumentalista, kompozitor i pevač na koga treba mladi da se ugledaju. Pratim njegov rad godinama i fascinirana sam njegovim stvaranjem muzike i prezentovanja iste.

 

Da li si dobila nekad molbu od neke poznate ličnosti da se snimak ne emituje?

 

Ja lično nisam i mislim da svako od njih rado razgovra sa mnom jer je meni uvek bitnije ono što oni nose u svom srcu i duši nego da dođem do nekih senzacionalinh ili skandaloznih informacija. Shodno tome videćete kako će izgledati novogodišnji “Glamur” u kome će gledaoci moći da vide jedan potpuno drugačiji razgovor sa Jelenom Karleušom, tokom koga smo pokrenule neke teme na koje do sada nije uopšte govorila. Ona će po prvi put otkriti svoje strahove i čime će se ona i Duško baviti kad odu u penziju. Emisija će verujem biti za pamćenje ali kao što sam napomenula nije uvek sve u skanadalu, zar nije sjajno da kroz primere poznatih promovišemo očuvanje porodičnih vrednosti.

 

Kako ćeš provesti praznike?

 

Mnogi misle da sam noćna ptica koja uživa u provodima , ali ja sam porodični tip žene koja za praznike voli da kuva, obraduje porodicu i drage ljude svojim specijalitetima , muzikom i ambijentom u kući. Kao mlađa često sam dočekivala Nove godine na trgovima poznatih metropola, rađe nego na skupim dočecima jer sam volela ta nova iskustva  koja su mi donosila radost  i doživljaje koje pamtim i danas.

 

Šta češ sebi poželeti u Novoj godini?

 

Poželeću pre svega zdravlje svojoj porodici i sebi jer bez toga ne možemo da se radujemo i budemo srećni. Nastojaću da se razvijam na svakom polju ali tako da i dalje sačuvam u sebi veselu nasmejanu devojčicu a živeću za to da svom sinu obezbedim život iz bajke koliko god to bilo u mojim mogućnostima.

 

 

makonda-tracker