nova emisija 30 MINUTA

Anja Alač: Mišljenje roditelja mi je najvažnije!

0

Gošća novog izdanja emisije 30 minuta, koja će na programu EDU TV Obrazovne televizije biti u petak, 21. decembra od 20:30h, je glumica Anja Alač.

foto: promo
foto: promo

 

Gošća emisije “30 MINUTA” ovog petka je Aleksandra Anja Alač, glumica koja se proslavila ulogama Brankice u filmu i seriji „Montevideo, Bog te video!“ i Ines Matošić u hrvatskoj sapunici „Ruža vjetrova“. Trenutno je gledamo na malim ekranima u seriji “Urgentni centar”.

 

Nedavno je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu u predstavi “Moj sin malo sporije hoda”, i dodaje da joj baš ta uloga jedna od najdražih. Iskreno govori o teretu poznatih roditelja, s obzirom na to da joj je mama Vesna Čipčić, a tata Aleksandar Alač.

 

foto: promo

Pohađala je muzičku školu, svira klavir i želela je da postane advokat. Ispričala je kako se rodila želja da upiše i postane glumica.

 

Otkrila je da često pita starije kolege za savet, a najvažnije joj je mišljenje njenih roditelja koji su uvek iskreni prema njoj. Izjavila je da se uvek raduje kada neka uloga od nje zahteva da promeni fizički izgled.

 

Autor i voditelj Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker