nova emisija 30 minuta

Nada Blam: Gluma mi je donela veliko zadovoljstvo u životu

0

Gošća emisije 30 MINUTA ovog petka 30. novembra od 20:30h na EDU TV - Obrazovoj televiziji je glumica Nada Blam.

foto: promo
foto: promo

Iako je od prošle godine zvanično u penziji ona ne prestaje da stvara. Glumica je prvenstveno pokupila simpatije najmlađih, pošto je pozajmila glas nekim od omiljenih crtanih junaka, a osim što se bavila sinhronizacijom crtaća, iza Nade su brojne uloge u filmovima, serijama i pozorištu.

 

Bila je hipi devojka, pevala u mjuziklu "Kosa", a osvojila je naša srca kao žena iz naroda. Ne prestaje s radom jer kaže da gluma ne može da stane. Gledamo je u hit seriji “Ubica mog ova” u ulozi komsinice Mice, komediji “Srpska lajka” na sceni Narodnog pozorišta, seriji “Istine i laži” . Za 30 MINUTA je otkrila da se namučila da napravi lik Smiljane u seriji “Selo gori, a baba se češlja".

 

foto: promo

Koliko je važno da čovek radi ono što voli, uvek ima i širi pozitivnu energiju, i kakva je kao baka saznaćete u novom izdanju emisije, u kojoj je između ostalog rekla i da joj je gluma donela veliko zadovoljstvo. Iskreno govori da je uopšte ne drži mesto, kako kaže, takav joj je karakter, i dodaje da relacije kraće od sedam kilometara uvek prepesači.


Autor i voditelj Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker