nova emisija 30 minuta

Dragan Vujić Vujke: Glumci su velika, razmažena deca!

0

Gost emisije 30 MINUTA ovog petka, 23. novembra od 20:30h na Edu TV - Obrazovnoj televiziji je glumac Dragan Vujić Vujke.

foto: promo
foto: promo

Prvak Pozorišta na terazijama je na sceni tri decenije. Trajanje je za jednog glumca najvažnije, i dodaje da je i njegov profesor na akademiji Rade Marković trajao 60 godina. Iskreno govori o svojim počecima, a kako kaže, veliki krivac za to što je postao glumac je njegova baba Olga, koja ga je prvi put odvela u pozorište “Boško Buha” . Završio je snimanje drame sa elementima misterije i trilerskim zapletom, “Psi umiru sami”, u kojem tumači inspektora policije.

 

foto: promo

Inspektor Goran Mirković kojeg igra Vujke, rešava poslednji slučaj u svojoj karijeri. Slučaj koji od rutinskog posla, postaje najteži i najveći izazov u njegovoj karijeri, i lični i poslovni. Za 30 MINUTA je izjavio da su glumci velika razmažena deca, i da su kreativni, a u isto vreme mogu imati i žutu minutu.

 

Najpoželjniji je neženja srpskog pozorišta, a ovom prilikom otkriva šta voli i kako zavodi lepši pol. Glumac kaže da je kao automobil, ide na kilometrazu. Vatreni je Zvezdaš, veliki zaljubljenik u filmove, poseduje bogatu kolekciju i obožava Džeka Nikolsona.

 

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker